5th week and a day off

Japp, nu har jag borjat den femte veckan i skolan och jag har tv prov..  Jag var riktigt nevo for biologi proved jag hade idag, men det gick mycket battre an jag trodde det skulle.. :P american government provet imorgon far vi al se hur det gar med det. det svara med prvoen har ar the multiple answers.... man tror att man vet svaret men sen nar man far massa olika svar borjar man tanka och ibland skriver jag fel :)
haha min biologi larare ropade upp mig till hennes skrivbord och hon forklarade att man tydligen var tvungen att fylla i hela rutan pa pappret for svaren och inte "circle" som jag hade gjort..... hehe, utbytesstudent!

jag lamnade in mitt papper for att spela tennis nu i host idag, sa nu ar det bara att vanta tills dom satter igang med traningarna! wooiii hooo!!


skyping med mikaela och samuel!


ahhh,, pa torsdag ar vi lediga tack vare en judiskhogtid! sa vi ska aka till ikea!!! :):):) djungelvral, har kommer jag! <3

IKEA trip cancelled

long time no see... homecoming var hur kul som helst! tankte beratta om den roliga kvallen. :D forst fixade jag och melanie oss hemma hos henne, det ar bara huset mittemot mitt, sminkade oss och gjorde oss fina. tog lite bilder framfor huset innan vi akte till en restaurang. motte massor med manniskor dar, tog massor med bilder, och sen at vi gatt. :P alla akte till skolan runt 8, dar det tog nastan 30 min innan v kom in for det var sa mycket folk.. val inne var det dans hela kvallen lang. eller lang och lang, vi kom dit runt halv 9 och homecoming slutade 11 pm!!!! sen hamtade mike oss och vi akte hem.
idag var det ett tennis meeting efter skolan, sa jag var tvungen att fylla i nat papper och sen ar jag good to go, i alla fall for att spela nu i host. troligtvis ska melanie, anna och rachel ocksa ga med i tennis team, men i var nar det borjar pa rikitigt. try outs bojar 1a MARS!!! :O:O sa tidigt!!!
idag var det tankt att vi skulle aka till IKEA, men det regnade sa mycket att vi inte akte direkt nar vi kom hem sa nar vi val akte, var det sa mycket trafik att vi akte hem..... synd! jag hade verkligen sett fram emot att kopa till svenskt godis, hoppas hoppas hoppas att dom har djungelvral!! det saknar jag jattemycket.
imorgon ska vi till en bridal shower. maureens brorsons blivande fru ar det vi ska till, men det ar inte sakert att vi ska ga till brollopet for maureen gillar inte hennes brorson. haha!!
pa sondag ska jag och melanie aka till the mall.. eller vi ska bli avslappta dar och sen bli uphamtade nara timmar senare. we need to do some serious shopping!
Jessica, jag och melanie
Jessica, jag och melaine


the group


year book picture, what?

Jag lovar att jag ska beratta ALLT om homecoming! men inte den har gangen. har for lite tid och for mycket laxor :) fick 28,5 av 32 pa biologi provet :) fast det blev bara ett B. idag hade vi vara year book opictuers tagna. och jag hade helt glomt det, sa jag sag ju ut som en galning sa vi far se hur det blir med bilden......
nu ska jag kila upp och ata och sen ska jag och melaine ut och springa ett varv runt kvarteret. :P bara for att borja lite lugnt.
pusss...

HOMECOMING..... soon

fredag idag!!! wihoo! och idag hade vi en kort dag. eller vi hade bara lektioner till 1 och sen var det pep-rally i en timma. pep-rally ar nar hela skolan samlas vid the football field och hejar pa alla olika skollag. cheerleader upptradde, och dansgruppen dansade. men the cheerleaders var inte sa bra ;)
efter skolan akte vi och kopte skor till mig som jag ska ha pa mig imorgon till homecoming. sen efter det akte jag melanie och anna till the mall och traffade nara andra utbytisar, for en av tjejerna ska flytta upp till pennsylvania. det var kul att traffa dom men dom hade med sig en killkompis som tydligen vat banned from the mall, sa det var lite galet....
sa imorgon ar homecoming day. det forsta borjar redan halv sju med pancake breakfast pa skolan, sen ar det parade kl. 9. sa anna som ar med i marchingband ska vara med i paraden. kl 12 borjar homecoming football game, som dom tydligen brukar forlora.. men vi ar hoppas pa det basta. :) sen borjar dansen kl 8


not a day at the mall

Idag ar det dan fore dan! Imorgon ar den den 11 septemnber och det finns en spanning i luften. Speciellt eftersom vi bor bara 30 min fran DC. I skolan igar pratade vi om vad som hande for 10 ar seda och hur hemskt allt var. Ska jag vara arlig ar jag nervos for vad som kommer att handa. Dom sagar pa nyheterna att troligtvis en bilbomb med resistrergings skylt NEW YORK eller DC ar det som ar mest troligt.

Min vardsyster Claire, som bor borta pa college ar hemma den har helgen, vilket skulle vara en perfekt helg for att shoppa.. men nej. Tack alla terrorister for att vi inte far aka till the mall. Fast jag ar hellre utan en shopping dag an att vara sprangd i bitar. :P

Igar var vi och bowlade med nara tjejer fran skolan, dom ar de jag och melanie ska ga till homecoming med.
det var jattekul och jag vann, iaf med dom jag spelade med. ;)

nu ska jag ta och ata lunch och sen ta tag i ite laxor!! ikvall ska vi upp till baltimore och ata middag och sen ar det vicious family game night! kul kul kul! puss

Glee, but without L for loser

Nu var det väldigt länge sedan jag bloggade. Men det är för att jag har haft så mycket att göra hela tiden. Nej, nu slutar jag med att forsoka skriva åäö fast jag sitter vid en engleks dator... :) ni far leva utan det..

Så vad har hant har under tiden. Jag har borjat skolan, vilket ar ok. JAg har andrat schemat eftersom jag hade the weight training som jag inte kan ha nu nar jag har min mysiga sjukdom. Sa istallet har jag bild. Vilket ar kul. Jag alskar min kör!!! Det at hur roligt som helst och jag stromtrivs. Imorogn ska jag sjunga infor mr. DK ocksa bestammer han vilken stamma jag har. Lite nervos ar jag men men det blir nog bra. Kanslan inne i choir room ar helt fantastisk. Det kanns lite som glee, utan att man har nord stampeln pa sig. Det ar kanske inte dom mest populara i koren men det ar inga tontar inte. ;) det ar en riktift snygging fanktiskt som, inte ar i min kor, men i super koren. Det ar for dom som ar RIKTIGT duktiga!

Nasta vecka ar det SPIRIT WEEK. Allt ar for att peppa upp skolan infor homecoming game pa lordag och sen homecoming dance pa kvallen. Sa pa mandag ar det pyjama day, tisdag twin day, onsdag wacky tacky, torsdag theme day och fredag spirit day. Jag och melaine, den tyska utbytisen i huset mittemot, ska ga med en grupp med massa manniskor. Ska bli riktigt skoj.

I ovtigt ar allt bra. Det har rengat och regnat och regnat i 2 dagar nu, och vissa vagar maste stangas av for att dom ar oversvammade! Sa har ar det inte en lugnt stund. Forst jordbavning, sen orkan och nu oversvamning... och sjukdom.. Jag spelade faktiskt tennis i mandags (vi var lediga) med tracy. Hon ar gift med martin som kommer fran gävle!!! och martin jobbar for... donald trump! ar inte det lite coolt!!

Nu ska jag ga upp och gora klart mina laxor, som vi far i drivor, och sen lyssna pa askan som rullar in!

ska forsoka bli battre pa att blogga, jag lovar! Puss


RSS 2.0