hypnotiserad

sondag idag! trak dag sondag ar verkligen! man vill inte hitta pa nagot for att det ar mandag nasta dag, men samtidigt vill man inte sitta med laxor eftersom det inte ar en skoldag ;)

men men, i fredags var det student staff basketball game pa skolan och det var hur spannande som helst! men det blev oavgjort!!! hur kan man avsluta en sadan spannande match oavgjort?! crazy crazy! efter matchen kom det en hypnotisor till skolan och hade en show for oss. det var hur kul som helst att titta pa! manga som var uppe pa scenen som han skulle hypnotisera var itne riktigt inne i det, och man kunde se att dom inte var riktigt borta i sina tankar... men det var jattekul att titta pa! sa, for ni mojligtheten att titta pa nar nagon blir hypnotiserad, GOR DET!!

jag hade nyss en harlig pratstund med hanna och farmor pa skype. valdigt mysigt att prata med dom!

bara 5 dagar kvar!

pusspuss

torsdags kickboxning

torsdag idag. jag hade biologi prov. det gick inge bra alls. jag tror jag failed! matte prov imogron, det kanner jag mig saker pa. inte ar det nara maria prov har inte, valdigt latta matte prov :)
imorgon kommer claire, min vardsyster som gar pa college, hem bara under helgen och tva kompisar till henne. det ska bli kul att se henne igen. far se vad vi hitta pa for skoj ;) imorgon ar det aven en basket match mellan lararna och eleverna och alla biljetter som saljs gar till den forra rekotrn pa varan skola vars hus brann upp for tva veckor sedan!!! hur sorgligt som helst, han forlorade ALLT utom familjen som tur var. sen kommer aven hypnotisor pa kvallen sa det ar jag taggad for!!

puss puss

jag lever!

ja det ar faktist sant! jag lever, och mar bra! tankta att nu var det faktiskt time to write some... :) jag har varit har borta mer an halva aret nu, vilket kanns bade bra och daligt! tiden gar fort, men det kanns fortfarande som att det ar langt kvar till juni...
sa vad har hant i mitt liv sen sist?? ja, jag har varit pa en capitals game med min lilla familj. tyvarr sa spelade ju inte backstrom saklart for han hade hjarnskakning eller nar, men det var helt underbar stamning och dom vann med 4-3.
jag hade mid-year orientation for tva veckor sedan med alla andra utbytsestudenter, vilket inte var sa farlig som jag trodde att det skulle bli... vi var dar fran 10 am till 10 pm, men de sista 4 timmarna akte vi rullskridskor vilket var hur kul som helst!!! :) men ont i fotterna fick man.
igar var det super bowl, och the NY gigants vann, 21-17.. jag fattade inte ett dugg av spelet men reklamerna och halvtiden var kul ;)
tack mormor for alla dina brev som jag far, varje mandag torsdag eller vilken dag de nu kommer blir jag sa glad sa glad, och for att svara pa din fraga, jag vill saklart veta vad ni gor, men du far garna skriva lite skvaller om sverige som jag missat ;)
nu ar det bara en och en halv vecka kvar tills jag fyller 18!!!!! herregud vad tiden gar fort helt plotsligt! jag ahr ingen aning vad som hander, inget alls tror jag... vi ar lediga den dagen.... forst kanske vi skulle aka och aka skidor men nu blir det den 3 mars istallet.
mamma pappa och hanna kommer komma hit i slutet av juni, vilket jag ser fram emot hur mycket som helst! cant wait!

puss puss och jag lovar att jag ska FORSOKA att skriva oftare ;)

RSS 2.0