Uppehåll

Nu var det längesen jag bloggade, och det kommer nog inte bli så mycket på ett tag. The reason för det är för att jag skapade den här bloggen för att kunna skriva om mitt liv i usa, men eftersom jag inte är där nu har jag inte så mycket att berätta. När jag får info om usa kommer jag skriva det, och om jag verkligen måste. Ha det bra så långe så återkommer jag senast augusti! Puss

Manhunter

Kom nyss hem från staden efter att ha spenderat lite tid där med mamma och pappa. Det blev två träningströjor och svart nagellack från HM.
 

I tordags hade jag verkligen en super födelsedag som firades hemma med Frida, Mikaela och Freja. :) Mamma hade köpt kinamat så vi åt det och spelade band hero!

Just nu sitter jag och målar mina naglar med manhunter nagellacket, så jag är redo att jaga boys, äter kolor jag fick av freja och lyssnar på Jay Smith-Like a prayer. Den är hur bra som helst! Han gör den verkligen bättre än Madonna.
Imorgon ska jag och mamma åka och gymma och sen tror jag att jag ska försöka ge mig ut i skidspåret och åka nåra varv, om det inte är för kallt. För vi åkte inte till Kungsberget idag för att jag var så super kallt! -22!! brrr...

ha en bra dag!

17 och prov

Sitter och pluggar spanska på håltimmen nu med Mikaela, Sofia och lisa. Sen sitter det massa franska människor som pluggar franska. :-) Juste, jag fyller år idag! Jag hade ganska lätt att somna igår kväll, men sen vaknade jag kl 3 och halv sov fram till 4. Sen när pappa och Hanna kom och väckte mig halv sov jag också. Det är rätt kul att fylla år kom jag på i morse. Jag fick hörlurar, minneskort 8 Gb, en hudik, money, skidunderställ. Sen av Frida fick jag ett örngott där det stod Darling och en igelkott och Mikaela fick haft HALLON bodygelé och ett supergulligt brev. Nu ska jag plugga. Puss

16 år och 364 dagar

IMORGON FYLLER JAG ÅR!!!! :D:D:D 17 bast! De ni, det är mycket det! NOT!

Im soo excited! Jag längtar verkligen som en galning!
Åh, när jag kom hem och tittade i kylen såg jag en kladdkaka! Med AFTER EIGHT! Mikaela, du kan ju bara gissa hur glad jag blev! Först och främst älskar jag kladdkaka, och för det andra älskar after eight! Det kommer bild sen på hur den ser ut! :)

På tal om ingenting så har jag spanska prov imorgon, kul kul, och fyski prov på fredag. Så hela kvällen kommer gå åt till att träna, plugga, äta, duscha och plugga. Och vi får inte glömma att spela in The Paciffic!

Nu ska jag byta om och sen ta och kila iväg på tennis träningen min.

Hade
puss


VALENTINE'S DAY!

Happy Valentine's Day!

Idag var jag verkligen så himla glad. Det var kallt, hade snöat så här härligt och det var bara vackert ute. Kommer verkligen att sakna snön och kylan om jag kommer till nåt varmt ställe.

Dagen började med en super god gullig frukost med två mackor, en med ost och en med hjärtformadsalami på, och tre geléhjärtan. Tack mor!

Idag på gympan hade vi brottningsövningar, och det var hur kul som helst. Rätt jobbigt med, men super kul! Jag undrar om det finns typ brottarpass man kan gå på, eller om jag ska ta och uppfinna det. Sen hade jag träning i en timma, och den var rätt jobbig den med. Springa runt på tennisplan som en galning, och tänka på att man ska ruuunt bollen och komma fraaam i slaget. Herregud, man är ju bara männsklig, men det var också kul. Sen gick jag in i bollrummet och körde 30 min styrka. Biceps, triceps och bröst. Så imorgon kommer jag inte att kunna lyfta mina armar alls. Tur att det inte är nån träning.

Jag ska troligtvis gå på The King's Speech med mamma och pappa imorgon eftersom det inte blev nåt i lördags, får se hur det blir med det. Måste plugga spanksa och fysik också... men men

Ne, nu ska jag ta och skriva en labbrapport som ska in snart, och sen gå ner och titta på CSI NY!



puss

K-berget

Det blev ingen bio igår. Det fanns inga platser kvar... Så istället tittade vi på A Beautiful Mind, men Russell Crow. Det var faktiskt riktigt bra och kan starkt rekomendera den. Han är schizofren och ser massa saker.

Imorse väckte pappa mig vid kvart i 8 för att vi skulle göra oss iordning och glida iväg till mitt andra hem, Kungsberget! Åh, vad jag älskar stället. Det var toppen backar och typ inge folk. Vid 15 kom vi hem igen och jag läste ut min bok, också super bra, och nu sitter jag och procastinating (hehe, mikalea, som vanligt då ;) ) För er som inte vet vad det är, så är det när man gör något för att undvika göra något annat. Som typ sitta framför fejan när man egentligen ska göra läxorna. :P

Imorgon är det Alla <3s dag och min moster fyller år. Och sen är det bara 3 dagar kvar tills jag fyller 17. I veckan ska jag PLUGGA, PLUGGA och vara med på öppet hus för niorna på tisdag, ska bli kul kul. Slipper svenskan iaf.

Juste, den här helgen är det 6 månader kvar! That's right! Bye bye sweden om six månader.

saker som aldrig händer

Lördag och inget att göra.

Hela dagen har gått åt till att duscha, läst ett typ hur bra bok som helst som heter saker som aldrig händer och att bara sitta framför datorn och inte göra något. Jag borde verkligen göra min lab report som vi ska skciak in, men jag tyckte det var roligare att titta på nya season av skins! <3

Fick ett mail från Jenny på AFS igår, och vi alla som nu har valt ankomstflygplats måste kanske välja om eftersom alla bara ha valt LAX och JFK. Men hallå, det är väl inte så konstigt, man kan ju inte görta nåt i dom andra staterna. HAHA, nejdå men det fattar man väl att alla väljer NY och LA först. :)

Om en timma ska mamma pappa och jag gå på bio, The King's speech, so exctied.


Packa, laga mat, packa, läxor

Nu sitter jag med min kemi läxa igen. Ska ha ett tal om Nickel på torsdag på engelska och det ska vara f*cking 5-10 min långt!
Imorgon har vi friluftsdag och jag ska till SÄLEN!!! :D:D typ hur excited som helts! Så jag har varit nere och gjort coscos sallad med soltorkade tomater, skinka och ost i och ´mackor och fil och cupcakes och ja, jag vet inte hur mycket. Så hungrig kommer jag inte vara imorgon, that´s for sure.

Nej nu ska jag ta och gå över med mina skidor och pjäxor till freja eftersom jag lyckades tigga till mig skjuts klockan 6 imorgonbitti!!!

over and out


SÄLEN

Aptråkigt

Det blev Kungsberget idag ändå, men bara det var bara jag och pappa som åkte dit. Kanske hur härligt som helst! Jag älskar verkligen att åka skidor. Haha, jag och pappa krockade med varandra, och jag landade på mitt lår. Så nu har jag ett jätteblåmärke som gör ONT!

När vi kom hem sen bakade jag mini cup cakes och dom blev super smarriga. Nu har jag istället tråkigt och har ingen aning vad jag ska göra. Vill verkligen åka till USA NU, så att det händer nåt!

På tal om det, så mailade jag Jenny på AFS igår och sa att jag vill ha L.A. som försthandsval. Så, Arizona, New Mexico, Colorado, Nevada, Cali eller Hawaii, HERE I COME!!




Over and out,
a

Fredag Lördag

God morgon! Klockan är nu 8.25 och jag vaknade av min väckarklocka 8.02 för d skulle jag sätta i sulor i mina pjäxor. Vi hade egentligen tänkt att åka till kungsberget idag, men det verkat inte bli nå... Igår kväll var jag med Freja Caitlin och Emil och bowlade. Det var super mysigt. Sen kom frejas kompis moa och spelade med oss också. Jag kom tvåa. :) Efter bowlingen tog vi bussen hem till Freja och åt lite glass och tittade på Let's Dance. Jag får se vad som står på schemat idag, annars blire nog lite plugg.. Over and out, puss a

Väntan

Just nu sitter Amanda Frida Emma Bea Melinda Samira och jag och väntar på att svenskan ska börja. Frida och Amanda skriver till massa tabell australenare... Vi hade nyss antistress moj, och herregud vad mysigt! Man somnade nästan! Idag har jag ingen träning, skönt, säckar ska hem och bara göra det jag är bäst på, procastinating.

RSS 2.0