Tennis tomorrow? hope so..

Jag tänkte bara tala om att jag lever! VG vet att jag är jätte dålig på att uppdatera er om vad som försiggår i mitt liv,men det mesta börjar bli vardag även för mig och det känns konstigt att bara prata om vsrdahen. Köttelfebern är borta, eller jag har inte varit hos doktorn än men jag känner att den är borta. Ska till läkaren den 4 november mormor så du behöver inte oroa dig längre om det. :) Tennisen har fortfarande inte börjat, även om dom säger att det ska. Så jag är inställd på att spela imoron men vi får se hur det blir med det.... Hoppas hoppas! Vi var upp till Pennsylvania i helgen på bröllop. Där uppe var det ett helt annat klimat. Alla löv hade fallit av träden och det var bara 6 eller 7 grader ute!!! BRRRRR! Här är de flesta träden delvis gröna fortfarande och bara vissa är helt gula och röda. Men även här nere börjar det bli kallare och när jag vaknar klockan 6 på morgonen, kommer aldrig vänja mig med det, är det bara 10 grader. Igår skypade jag med mamma och pappa och fick reda på att dom ska komma till New York!! Hur crazy är inte det. Mamma... Det känns som om ni är ute och upptäcker världen nu när jag är borta :* jag tror inte att jag kommer att träffa dom, är rädd att jag kommer få hemlängtan och det vill jag inte. Hade bra, så ska jag försöka skriva mer snart! Puss!

time flies

Hela 8 veckor har jag varit har nu! Pa ett satt kanns det som om jag kom forra veckan och pa ett annat satt kanns det som om jag har varit har hur lange som helst.
I helgen var ajag och amber uppe hos claire pa hennes college, Mount St. Mary's. Det var verkligen jatte kul, men ISKALLT!!! 6 grader!! Det kan jag saga att jag inte ar van vid. For det mesta har det varit minst 20 varje dag men lite kallare borjar det faktiskt bli nu. Jag alskar hur det fortfarande ar hyfsat varmt och inte langre fuktigt. Man behover inte langre oroa sig for att haret ska bli till ett stort monster varje gang man stiger utanfor dorren.

Har borjat fatt lite fragor fran solk i skolan om vad som ar storsta skillnaden mellan sverige och usa. Maten ar verkligen en stor skillnad. Inte bara ar det storre potioner, for det funkar faktiskt att ta med sig maten hem fran resauranger eller bara ta mindre pa tallriken, men jag tycker det ar drygt att gora lunch att ta med sig till skolan varje morgon. Hmm.. vad vill jag ata idag da, ar min stora fraga nar jag kommer ner till koket 6.20 every single morning! :@ skolan ar ocksa veldigt annorlunda. Jag har samma lektioner varje dag, vilket ocksa ar drygt, varfor inte lite variation pa det hela?? :) eller alla klasser forrutom tva, dom tva varierar varannan dag. men om man maste ga pa toa under lektionen maste man skriva i sin agenda book, vart man ska, vilken tid det ar och fa lararens underskrivt.

Pa tal om klasser, vi fick vara interim reports, betyg pa hur man ligger till nu sa har efter 1/8 av aret. och mitt sag ratt fint ut:
English 11 honors - A
Art 1 - A
Precalc - A
Am Government honors - A
Concert choir - A
Food & nutr. tech - A
Biology honors - B
 Sa bara ett B :)

IMORGON BORJAR JAG SPELA TENNIS!!! det ska bli hur kul som helst! langtar sa!

puss

RSS 2.0