What a day!

När jag vaknade imorse mådde jag bättre men hade ingen röst alls. Jag och Maureen åkte till doktorn för att kolla upp det hela. Och efter blodprov, svabbat hela halsen min kom mr doktorn fram till att jag har mono aka köttelfeber aka hångelsjukan!!! Kul Annie kul! Så jag ska nu vila 4-6 veckor och inte göra någon form av kontakt sport för tydligen är mjälten och levern at high risk. Så sen när vi kom hem och skulle sätta oss att äta lunch börjar hela bordet skaka. Jag böjde mig ner för jag trodde det var en hund som satt och kliade sig under bordet. Men det slutade inte och sen skakade hela huset. Maureen ropar till mig get out of the house!! Och vi sprang ut. Inte förns vi var ute ur huset fattade jag att det var en jordbävning. När vi kom ut var alla grannar också ute och de kom över och alla frågade om vi var okej. Jag var tvungen att sätta mig ner för mina ben var fortfarande skakiga. När vi kom in sen visar det sig att det var 5.9 på skalan och nu säger dom att det här kanske bara var tt förskalv. Hoppas inte! Meddelar så fort nåt mer händer. Imorgon ska vi på en till konsert med Maroon 5, Train och Gavin Degraw så det ska bli kul. Vi får se vilka som ska gå. Men jag säger bara, WHAT A DAY!

D.C and thunderstorms

Jag ber om ursäkt att all text blir i en enda stor klump,men det är för att jag skriver på mobilen då min kära skoldator har fått blue screen och inte vill funka. Just nu är klockan 10:49am här denna vackra söndagsmorgon den 21 augusti. Det suger lite tycker jag, för igår gifte sig min moster och jag var inte där... :'( hade verkligen velat vara där så that sucks. Istället för bröllop var jag och Anna på sleep over American style,det var väl ok men jag kände ingen annan där och dom är inte alls så nyfikna på att veta saker som jag trodde att folk skulle vara. Vi var uppe rätt sent så jag har bara sovit ett par timmar inatt. Så fort Anna är klar i badrummet ska j hoppa in i duschen och sen ska vi och Mike åka ner till D.C. :D det ska super kul. Det ska tydligen komma ordentliga thunder storms till kvällen så vi får väl se hur länge vi stannar. På tal om det så har vi runt 30 nästan varje dag men det är super fuktigt i luften... Inte right min typ av väder. Men men. Joo, i förra inlägget står det att som 6th period ska ha blogg nånting. Det stämmer inte riktigt. Det ska vara weight training och inget annat. Hade så bra så kommer det kanske lite bilder på facebook från dagen nere i huvudstan. :*

Classes and fever

Igår var jag och Maureen till min skola för att signa in mig och bestämma vilka klasser jag ska ha. Och dom här blev det: 1st period: English 11 - honors 2nd period: precalculus 3rd: Biology - honors 4A: American government - honors 4B: Concert choir 5th: Food & nutrition 6th: Aerobics cond/ blogg training Jag var tvungen att ta engelskan och am government men sen fick jag välja hur jag ville. Alla klasser är 50 min långa förutom 4A och 4B. Dom är längre för att vi ska kunna äta under den tiden. Jag fattar inte riktigt hur det hela ska gå till men det löser sig nog när jag börjar skolan. Som ni kan se så har jag en ny header, tack Mikaela som har gjort den. Även om jag tycker att jag ser lite smått galen ut på bilden. ;) Dom senaste dagarna har jag gått omkring med lite feber och ont i kroppen. Det är bättre idag men jag har en grym huvudvärk... Som tur är har jag ingen hemlängtan iaf, det brukar väl komma en lite släng av det efter ett litet tag eller när man är sjuk. Jag tror inte att jag fortfarande riktigt har fattat att jag ska stanna kvar här så länge. Allt kommer väl komma när jag börjar skolan och allt inte är nytt längre. Men det ordnar sig nog. :) Imorgon är det sista dagen för Anna i band camp så på kvällen ska vi dit och titta på hennes marching band när dom uppträder. Nu ska jag klä på mig och om ett tag ska vi åka ut nånstans och käka lunch.

5 days

Nu har jag varit här i 5, nästan 6 dagar och det är verkligen so far so good. Jag kom till min familj, som är helt underbara, i onsdags natt (lokal tid) så ni kan ju tänka er hur trött jag va. Det var en lång resa över med stopp i paris för att vänta där i 4 timmar innan planet gick vidare.
Hittills har jag hunnit träffa alla ungar på gatan, plus nåra till när vi var och åt snowballs på ett mysigt litet ställe. Ta inte smaken blue raspberry nästa gång säger jag bara. Hur kul är det att vara helt ny och gå omkring med blå tunga och blåa läppar... Vi var på konsert i lördags, O.A.R. som var riktigt bra! Och igår var vi på bio och såg crazy stupid love och den var kanonas! Kan verkligen rekomendera den. :P åhh, ryan gosling! <3

Igår var jag också till kyrkan för första gången. Det gick bra, men det var lite awkward också. Eftersom familjen är katolsk var det inte samma sak som att gå i kyrkan hemma. Man skulle typ niga innan man gick in till bänken och ta ner nåt stöd för knäna och be lite då och då. :)  och innan vi äter middag säger vi, eller inte jag, bordsbön. Typ, tack gus för vår mat osv... ;) haha det är lite roligt faktiskt. :P

Nu börjar jag känna av att kroppen inte är riktigt van med tidsskillnaden och jag börjar bli lite förkyld :( har ont i kroppen huvudet och halsen är svullen. det är väl bara att vänta ut det hela och dricka mycket vatten och te.

nu ska jag ner och äta lasange och eftersom det här är sista kvällen för claire innan hon åker till college ska vi ut och äta frozen yoghurt med hennes kompisar ikväll :)

hade bra!

RSS 2.0